• CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 1
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 13
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 3
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 5
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 9

zaterdag 16 december 2017

Christmas Shopping in ’t City

Op zaterdag 16 december kun je komen genieten van de heerlijke kerstsfeer in het Citycentrum. We krijgen bezoek van verschillende muzikale gasten en de inpakservice staat voor je klaar.
Daarnaast staat het Veldhovense glazen huis van LOEK@YOU het hele weekend in ’t City met hun eigen Serious Request.

Ludieke Muzikale Kerstman:
Ho Ho Ho! Samen met zijn rendier rijdt de Muzikale Kerstman al spelend in zijn eigen band! Dit eenmansorkest speelt de gezelligste en mooiste kerstmuziek in een bijzonder ludiek jasje!
In een rijdende grote trom, met toeters, bellen, bekkens, castagnetten en sambaballen speelt de Muzikale Kerstman de leukste kerstliedjes!
Natuurlijk mag je ook met de Kerstman op de foto en hij neemt uitgebreid de tijd voor een gezellige Sing-a-Long met het publiek.

Kerst optreden zanggroep Sheliak:
Zanggroep Sheliak uit Veldhoven is een enthousiast en veelzijdige groep heren en dames vanaf de leeftijd van 30 jaar. Ze zijn er bijzonder trots op dat ze zelfs een aantal jeugdige mannelijke 60-plussers in ons midden hebben. Zingen bij Sheliak is een mix van gezelligheid en passie voor mooie muziekstukken. Sheliak streeft naar een gevarieerd, populair en swingend repertoire d.m.v. liederen uit diverse genres zoals pop, rock, balads en musicals.
Kom genieten van prachtige muziek geheel in Kerst sfeer.

Inpakservice:
Een extra service voor de bezoekers van het Citycentrum. Laat je cadeaus inpakken gratis en voor niets door het ervaren team met inpak specialisten.

Glazen huis van LOEK@YOU in ‘t City 

Op 16 en 17 december organiseert Stichting LOEK@YOU in samenwerking met het Citycentrum leuke activiteiten. Op het programma staat namelijk het project Serious Request. De week voor kerstmis organiseert NPO 3FM het jaarlijkse evenement Serious Request, welke zich inzet voor stille rampen. Dit jaar wordt er geld opgehaald om ouders en kinderen te herenigen in gebieden waar oorlog is of waar natuurrampen zijn.

Op 16 december van 10.00 tot 17.00 uur én op 17 december van 12.00 tot 17.00 uur zal de Veldhovense stichting LOEK@YOU een eigen ‘glazen huis’ hebben in het Citycentrum. Uiteraard met echte DJ’s. Tieners die zelf aan de slag gaan met het draaien van plaatjes. Dus kom een kijkje nemen aan vraag jouw favoriete nummer aan bij de Veldhovense Serious Request.

Locatie: voormalige pand van team kapsalon in de City Passage.

Kijk voor meer informatie ook op: www.lerenopeigenkracht.nl  

De activiteiten vinden allemaal plaats van 12.00 tot 17.00, het glazen huis start al om 10.00 uur.

CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 2

 

< Terug naar het overzicht

Christmas Shopping in ’t City