• Beeld 1
  • CITYCENTRUM0103 Diverse Facebook 2
  • CITYCENTRUM0136 Alg headers Website 5

zondag 24 september 2017

Koopzondag tijdens Cult & Tumult

Van 22 t/m 24 september 2017 staat Veldhoven weer in het teken van muziek, cabaret, straattheater, beeldende kunst, dans, entertainment en natuurlijk optredens van bekende artiesten tijdens de 21e editie van Cult & Tumult! Het festival is uitgegroeid tot een groots evenement met een regionale uitstraling. In het Citycentrum krijg je tijdens dit weekend op zaterdag en zondag leuke en spraakmakende dingen te zien die je niet elke dag ziet.....Muziek- en straattheatergroepen zorgen voor bijzondere, opzienbarende, vaak spraakmakende ontmoetingen op onverwachte plaatsen.

Foodtrucks, Fruhshoppen en Feesten op het Meiveld

Op zaterdag 23 september en zondag 24 september is er een gloednieuw programma neergezet op het Meiveld. Bij de verschillende foodtrucks kunnen bezoekers genieten van een lekker hapje en drankje terwijl ze kunnen kijken naar diverse optredens. Onder andere Cherry Red, Hillbilly Moonshiners, The Fellas, Bjorn Doelen en Extrawberry zullen van de partij zijn om er een gezellig Veldhovens laagdrempelig feest van te maken.
Op zondagochtend wordt de dag gestart met FruhShoppen 2.0 in samenwerking met diverse kapellen die voor volop gezelligheid zorgen,.

Daarnaast worden net als andere jaren leuke activiteiten georganiseerd in de bibliotheek, Theater de Schalm, museum 't Oude Slot en muziekschool Art4U.
Alle winkels en horecagelegenheden zijn het hele weekend geopend.

Op zondag 24 september is het koopzondag, de winkels zijn geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en zoals elke koopzondag is het parkeren GRATIS!

Kijk voor meer informatie en het programma op www.cultentumult.nl.

< Terug naar het overzicht

Koopzondag tijdens Cult & Tumult