• CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 1
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 13
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 3
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 5
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 9

zaterdag 13 mei 2017

Lucky Saturday & Moederdag in 't City

Een speciale dag waar alle moeders heerlijk in het zonnetje gezet kunnen worden!

Badzout maken voor mama

Kinderen mogen een heerlijk ruikend cadeautje voor mama maken. Ze mogen zelf bepalen hoe het gaat ruiken en welke kleuren het badzout krijgt. Door een flesje laag voor laag te vullen met badzout zal er een mooi resultaat ontstaan.

Lakeien in 't City

De vrolijke lakeien komen op bezoek in het Citycentrum. Zij zullen heerlijke lekkernijen uitdelen aan alle moeders die vertroeteld moeten worden. Dat wordt één groot feest! Natuurlijk mogen de papa's en kinderen ook mee smullen.

Lucky Saturday

Ook deze zaterdag weer kunnen bezoekers in ’t City hun geluk beproeven bij het prijzenrad. Komt de pijl op het juiste vakje dan mogen de bezoekers een prijs van de prijzentafel uitkiezen.

Hoe kan er meegespeeld worden?

Bij een minimale besteding van €10 moge bezoekers hun bon laten zien bij de presentator. Dit is het toegangsbewijs om een draai aan het rad te geven.

Prijzenrad

Kom elke zaterdagmiddag in mei langs in het Citycentrum en waag een gokje door aan het rad te draaien. Bij een minimale besteding van €10 mogen bezoekers hun bon laten zien bij de presentator.
Dit is het toegangsbewijs om een draai aan het rad te geven. Komt de pijl op het winnende vakje dan gaat u er met een leuke prijs vandoor. Dit kunnen bijvoorbeeld bonnen zijn van winkels in ’t City.

 

< Terug naar het overzicht

Lucky Saturday & Moederdag in 't City