• Beeld 1
  • CITYCENTRUM0103 Diverse Facebook 2
  • CITYCENTRUM0136 Alg headers Website 5

zaterdag 9 september 2017

Sportmarkt Veldhoven in 't City

Op zaterdag 9 september 2017 organiseert de gemeente Veldhoven en de Brede school Veldhoven in samenwerking met ruim 35 sportverenigingen een sportmarkt in het Citycentrum.
Bezoekers, jong en oud, kunnen tussen 13.00 uur en 16.00 uur op de sportmarkt ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en wat er allemaal mogelijk is op sportief gebied in Veldhoven.

Wat is de sportmarkt?
De sportmarkt is een groot en sportief evenement als start van de Nationale Sportweek van 9 t/m 16 september 2017. Alle sportaanbieders in de gemeente Veldhoven kunnen zich presenteren in het Citycentrum in Veldhoven.
Dat kan door het vertrekken van informatie, het geven van demonstraties of door kleine trainingen/wedstrijden waar bezoekers aan kunnen deelnemen.
Elk jaar een groot succes!

Waarom organiseert de gemeente een sportmarkt?
De gemeente Veldhoven streeft ernaar dat steeds meer inwoners gaan sporten en bewegen. Sporten is niet alleen leuk, maar ook goed voor de gezondheid en sociale contacten.
De sportmarkt past als evenement goed in deze doelstelling en ook die van de Nationale Sportweek.

Stempelkaart
Tijdens de sportmarkt kan iedereen een prijs verdienen door stempels te verzamelen op de stempelkaart. Bij de ene kraam kan dat bijvoorbeeld door actief mee te doen, bij de andere door naar een demonstratie te kijken.
De stempelkaarten zijn te verkrijgen bij de verschillende winkels in het Citycentrum, in de advertentie van het Veldhovens weekblad en op de sportmarkt zelf.

< Terug naar het overzicht

Sportmarkt Veldhoven in 't City