• CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 1
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 13
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 3
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 5
  • CITYCENTRUM0151 Kerst17 Website 9

zondag 30 april 2017

Telekids koopzondag met BiBa Boerderij, de Wielen van de Bus en Kids Dj

Bart en Bibi brengen graag een bezoek aan Citycentrum om er net als vorig jaar weer een groot feest van te maken. Kinderen worden meegenomen naar het leven op de BiBa Boerderij. Ook staat er een levensechte bus van het bekende Telekids programma “Wielen van de Bus”. Natuurlijk kun je de hele dag met de bus op de foto. 

BiBa Boerderij Show
Gedurende de middag zal er 2 keer een gezellige show van Bart en Bibi te zien zijn. Bart en Bibi beleven samen met de presentator een leerzaam en leuk avontuur op de BiBa Boerderij. 

Meet en Greet Dieren van de BiBa Boerderij
Gedurende de middag zullen de dieren van de BiBa Boerderij verspreid door het centrum lopen en met al hun fans op de foto gaan. 

Maak je eigen groentepotje
Kinderen mogen hun eigen bloempotje verven. Daarna kiezen ze welke groente er in het potje gaat groeien. Ze zorgen dat er aarde in het potje gedaan wordt en dat de zaadjes op de goede plaats belanden. Zo heb je je eigen groentepotje.

Wielen van de bus
Zingen, springen en muziek maken op de liedjes van de Wielen van de Bus, bekend van de televisieserie uitgezonden op Telekids. Dat wordt een groot feest voor iedereen. Gedurende de middag zullen op meerdere momenten de bekende liedjes ten gehore gebracht worden door de kids dj.

Tijdens de koopzondag zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis!

< Terug naar het overzicht

Telekids koopzondag met BiBa Boerderij, de Wielen van de Bus en Kids Dj