Dino Experience in ’t City

zondag 29 juli Citycentrum


Na het overweldigende succes van vorig jaar kun je ook deze zomer tijdens de koopzondag op 29 juli de Dino Experience weer beleven in ‘t City.
Miljoenen jaren geleden leefde er dinosaurussen op deze wereld. Het enige dat van deze dieren nog is overgebleven, zijn botten. Tenminste dat dachten we…. De Dino Experience laat je oog in oog staan met een levensechte dinosaurus. Beleef de prehistorie opnieuw. Educatief, verrassend en spectaculair.

Ontmoet de Dino in levende lijve:

De dinosaurus is 4 meter breed en 2 meter hoog en wordt voortbewogen door een acteur in het kostuum zelf. Pure mankracht en een stukje technologie. Begeleid door een ranger. Het kostuum is voorzien van een camera met LCD kleurenscherm, ventilatoren, 7 levensechte dino geluiden, knipperende ogen en een mond die open en dicht kan gaan. Het pak weegt 25 kg en de temperatuur kan oplopen tot 45 graden.
Tijden om de Dino te ontmoeten: 14:00 en 16:00 uur.

Dino Experience Show:

De Dino Experience liveshow laat je oog in oog staan met levensechte dinosaurussen. Miljoenen jaren geleden zouden deze imposante dieren zijn uitgestorven, maar niets is minder waar. Een stoere ranger neemt je mee op reis naar de bijzondere wereld van dinosaurussen. Beleef de prehistorie opnieuw tijdens deze unieke belevenis!
Tijden: 13:00 en 15:00 uur.

Aanvullende activiteiten:

-Krijg een stoere dino tattoo
-Laat je schminken als Dino
-Dino speurtocht door het centrum met een goodie bag voor alle deelnemers (op = op.)
-Maak je eigen foamclay Dino

Tijdens de koopzondag zijn de winkels open van 12.00 tot 17.00 uur, parkeren is gratis.

 

Lees ook: Veldhoven Proeft