Koopzondag met bezoek van de Super Wings

zondag 27 mei Citycentrum


Tijdens de koopzondag op 27 mei krijgen we bezoek van de vriendjes Jet, Dizzy en Jerome: de Super Wings! Deze animatieserie is elke werkdag te zien op Telekids. De vriendjes gaan met alle kinderen op de foto. Kinderen kunnen komen kijken naar de kindershow van Pio Piloot, komen springen op het vliegtuig springkussen en meedoen met de Super Wings speurtocht.

Bezoek van Super Wings
Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de hele wereld over en maakt veel kinderen blij. Hij wordt altijd geholpen door zijn vrienden Dizzy en Jerome. De vriendjes van Super Wings brengen vandaag een bezoek aan het centrum van Veldhoven om gaan met alle kinderen op de foto.

Tijden en locatie waar de Super Wings zullen komen:
-13.00 tot +/- 13.30 uur Meiveld
-14.30 tot +/- 15.00 uur Pleintje bij Optiek Verhoeven
-16.00 tot +/- 16.30 uur City Passage

Springen op het vliegtuig springkussen
Op dit super coole springkussen ben je net een echte piloot. Vlieg naar een leuk speelavontuur tussen de obstakels door hoog boven de wolken. Sla linksaf en maak een grote duikvlucht via de glijbaan naar beneden.
Locatie: Jumbo Plein

Pio Piloot voorstelling
Tijdens deze voorstelling vlieg, lach en reis je samen met Pio Piloot mee op zoek naar een leuk en spannend avontuur. Bij deze kindershow is stilzitten er niet bij, interactie speelt namelijk de grote rode draad tijdens zijn pilotenshow!

De locatie van deze voorstelling is het Blokker Plein.
Start voorstelling: 13.30 uur en 15.30 uur.

Super Wings speurtocht
Vind jij alle Super Wings platen die door het centrum hangen? Vul de juiste letters op het deelname formulier in en kom een leuke attentie ophalen.
Het formulier kan opgehaald en ingeleverd worden bij de kraam op het pleintje bij Optiek Verhoeven.

Tijdens de koopzondag zijn de winkels open van 12.00 tot 17.00 uur en parkeer je GRATIS.

Lees ook: Zaterdag 21 juli demo-dag bowlen in het City