Zaterdag vieren we Pasen in ’t City

Geplaatst op dinsdag 27 maart

A.s. zaterdag vieren we alvast Pasen in 't City tussen 12.00 en 17.00 uur met diverse activiteiten zodat je helemaal in de paassfeer komt. 

Knuffelfarm:

Kom knuffelen bij de knuffelfarm, bestaande uit 5 grote manden. Deze zijn gevuld met stro en een diversiteit aan dieren, zoals o.a. een kalfje, een lammetje, diverse konijntjes en cavia’s. Alle dieren mogen geaaid en geknuffeld worden. Uiteraard is er een begeleider aanwezig die de dieren verzorgt en een oogje in het zeil houdt zodat alle dieren goed behandeld worden

Bezoek van de Paashaas:

Natuurlijk brengt ook de Paashaas deze middag een bezoekje aan het Citycentrum met heerlijke paaseitjes voor de kinderen.  

Paas Parcours:

Alle kinderen mogen meedoen met het Paas Parcours bestaande uit 6 verschillende spelonderdelen die doorlopen moeten worden om een volle kaart te krijgen. Is de kaart helemaal vol dan ontvangen de deelnemers een leuke attentie. Bij alle spelonderdelen staat een hulpje van de paashaas.

Maak je eigen Paashanger van Foamclay:
Kinderen kunnen op het knutselterras hun eigen paashanger versieren met Foamclay. Maak je eigen ontwerp en creëer een prachtige creatie om mee naar huis te nemen.

Graag tot dan! 

Lees ook: Modeshows in ’t City