• MG 0412ap

dinsdag 13 december 2016

Cinema Gold gaat op 23 december al open

De gloednieuwe bioscoop verrast bioscoopliefhebbers uit de wijde omgeving van Veldhoven met een uniek kerstcadeau. De inrichting van Cinema Gold verloopt namelijk vlotter dan verwacht, waardoor de opening is vervroegd naar vrijdag 23 december. “Door een strakke planning kunnen we al voor kerst onze eerste gasten ontvangen”, vertelt manager Michiel van de Wiel trots. “Door deze vervroegde opening zijn we nog wel op zoek naar een aantal gastvrije collega’s”. Dit gastvrije karakter is van belang omdat de bioscoop ernaar streeft om de meest persoonlijke bioscoopervaring mogelijk maken.

Deze persoonlijke benadering van Cinema Gold verwacht men wellicht eerder tijdens een luxe cruise dan in een bioscoop. Bij aankomst in de zaal worden gasten persoonlijk naar de ruime fauteuils begeleid en wordt de uitgebreide menukaart overhandigd. Tijdens de voorstelling kan er met een druk op de serviceknop een hapje en een drankje besteld worden. Iedere zaal heeft een balkonloge waar zich de meest exclusieve plaatsen bevinden. Balkongasten kunnen voor en na de voorstelling nog een hapje en drankje nuttigen in de Club Lounge.

Onderdeel van de “Cinema Gold standaard” is dat alle vier de zalen beschikken over de meest krachtige bioscoopprojectoren ter wereld. Hierdoor wordt het beeld minstens 4 keer zo scherp en is de filmbeleving levensecht. Dit wordt nog eens versterkt door het ‘ribbon driver’ audiosysteem. De geavanceerde speakers zullen ervoor zorgen dat het geluid als zuiver en meeslepend ervaren zal worden.

Direct vanaf de opening zal een gevarieerd filmaanbod neergezet worden in Cinema Gold. Voor de kerstvakantie zijn dat onder andere: “Soof 2”, “Fantastic Beasts And Where To Find Them”, “Mees Kees”, “Rogue One - A Star Wars Story” en “Collateral Beauty”. De prijs van een toegangskaartje bedraagt 10,30 euro voor reguliere voorstellingen. Het tarief van Nederlandstalige kinderfilms is 7 euro voor zowel de kinderen als volwassenen. Reserveren kan vanaf 19 december (12 uur) zowel telefonisch als via de website www.CinemaGold.nl.

Bron: Facebook pagina van Cinema Gold.

< Terug naar het overzicht

Cinema Gold gaat op 23 december al open