• MG 0412ap

zaterdag 23 september 2017

Gloednieuw concept Cult & Tumult op het Meiveld

De organisatie van Cult en Tumult was op zoek naar iets nieuws op het Meiveld in het Citycentrum. De Veldhovense ondernemers Jeroen Verhagen (Brasserie Ludiek & The Post) en Paul Vredenberg (De Burgermeester) zijn hiervoor gevraagd en gaan er met een gloednieuw concept voor zorgen dat het Meiveld omgetoverd wordt naar een totaalbeleving met een nieuwe opzet van Cult en Tumult. 

De 21e editie van Cult en Tumult zal dit jaar plaats vinden van 22 t/m 24 september 2017. De organisatie van Cult & Tumult was op zoek naar vernieuwing op het Meiveld. Daarom hebben ze contact gezocht met horeca ondernemers Jeroen Verhagen, eigenaar van Ludiek en The Post en Paul Vredenberg, de nieuwe eigenaar van Studio ’61. Beide heren zijn graag gezien in het Veldhovense en hebben al heel wat evenementen op hun naam staan.

Jeroen Verhagen: ‘’Vanuit de organisatie Cult en Tumult kregen Paul en ik de vraag om dit op te zetten. Omdat we ‘Cult’ een prachtig Veldhovens feestje vinden, wilden we hier graag aan meewerken. Maar dan wel in een nieuw jasje en een stijl die past bij 2017. Dus weg met de grote tent en door naar een groot podium en een totale beleving op het Meiveld.’’ Vorig jaar pakte The Post al uit tijdens Cult & Tumult. Ze gaven een podium aan de verschillende lokale bands die Veldhoven rijk is. Het werd een groot succes. 

Foodtrucks, Fruhshoppen en Feesten

Op zaterdag 23 september en zondag 24 september is er een gloednieuw programma neergezet op het Meiveld. Bij de verschillende foodtrucks kunnen bezoekers genieten van een lekker hapje en drankje terwijl ze kunnen kijken naar diverse optredens. Onder andere Cherry Red, Hillbilly Moonshiners, The Fellas, Bjorn Doelen en Extrawberry zullen van de partij zijn om er een gezellig Veldhovens laagdrempelig feest van te maken.
Op zondagochtend wordt de dag gestart met FruhShoppen 2.0 in samenwerking met diverse kapellen die voor volop gezelligheid zorgen. Jeroen Verhagen: ‘’ We gaan hier een geweldig programma neerzetten voor meerdere doelgroepen en voor de eerste keer zal de totale sfeer op het Meiveld hierop aangepast worden. We hebben er zin in! ‘’ 

Op zondag 24 september is het koopzondag, de winkels zijn geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en zoals elke koopzondag is het parkeren GRATIS!

 Food Feest Meiveld citycentrum Veldhoven

< Terug naar het overzicht

Gloednieuw concept Cult & Tumult op het Meiveld