• MG 0412ap

dinsdag 14 maart 2017

Jumbo Veldhoven & Meerhoven verdelen €12.000

In de Jumbo winkel aan de Pleintjes 122 in Veldhoven vindt morgen, woensdag 15 maart, de feestelijke uitreiking plaats van de ‘Sparen voor je School’ actie. Klanten die de afgelopen tijd boodschappen deden bij één van de Jumbo winkels in Veldhoven of Meerhoven konden sparen voor spel- en leermaterialen voor lokale basisscholen. In totaal werd er door Jumbo in Veldhoven en Meerhoven/Eindhoven een budget van 12.000 euro verdeeld onder deelnemende basisscholen. Naar gelang het aantal gespaarde punten ontvingen de scholen een bedrag wat zij kunnen besteden aan spel- en leermaterialen. Basisschool  De Meerhoef uit Veldhoven ontving de meeste punten van klanten van Jumbo en haalt hiermee een bedrag op van €2579.48 euro.


De ‘Sparen voor je School’ actie was een doorslaand succes. In totaal werden er maar liefst 38.096 schoolpunten toegewezen aan lokale basisscholen. Na afloop van de actie is het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen. Naast basisschool De Meerhoef, ontvingen basisschool ‘t Slingertouw en basisschool De Startbaan ook mooie bedragen voor de aanschaf van spel- en leermaterialen, respectievelijk €2248 en €1554 euro.

In totaal deden er 12 scholen uit Veldhoven en Meerhoven/Eindhoven mee aan de actie. Uiteindelijk heeft elke school punten ontvangen, wat inhoudt dat iedere school een bijdrage krijgt voor de aanschaf van spel- en leermaterialen.

Het belang van spelenderwijs leren

“De ‘Sparen voor je School’ actie past perfect bij onze maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo middenin de samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties. Als moeder van vier kinderen weet ik hoe belangrijk spelenderwijs leren is. Ik vind het dan ook geweldig dat klanten massaal voor lokale bassischolen hebben gespaard”, aldus Colette Cloosterman-van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten.

< Terug naar het overzicht

Jumbo Veldhoven & Meerhoven verdelen €12.000