• MG 0412ap

zondag 29 oktober 2017

Koopzondag: Halloween in 't City

Op zondag 29 oktober staat de koopzondag helemaal in het teken van Halloween. Er zijn spannende activiteiten te beleven verspreidt door het Citycentrum. Kom jij ook griezelen?

Bezoek
We krijgen bezoek van drie knotsgekke heksen en tovenaars. Onder andere een foute goochelaar, een Halloween schminkheks en een heks die griezelige snoepjes uitdeelt komen een bezoekje brengen aan het Citycentrum.

Doe mee met de trick and treat tocht
Kinderen mogen zich melden bij de Halloween stand (in de City Passage tegenover Rituals.) Daar krijgen ze een formulier met deelnemende winkeliers waar ze een lekkere traktatie mogen ophalen. Ook krijgen ze een speciaal snoepzakje uitgereikt. Wanneer ze bij de winkelier geweest zijn dan wordt er een stempel op de kaart gezet. Let op, we hebben veel City emmertjes op voorraad maar op is op.

Spooky Griezeltrein
Durf jij in te stappen in deze griezelige spooktrein? De Spooky griezeltrein rijdt de hele middag door het Citycentrum en aan het stuur zit een griezelige tovenaar. Kom een ritje maken als je durft…?

Tijdens de koopzondag zijn de winkels geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en zoals elke koopzondag is het parkeren GRATIS.

 

< Terug naar het overzicht

Koopzondag: Halloween in 't City