• MG 0412ap

zondag 26 maart 2017

Modeshows en Prinsen & Prinsessen dag in ’t City

Op zondag 26 maart pakt het Citycentrum groots uit met een vrolijke en gezellige middag voor jong en oud. Tijdens deze koopzondag worden kinderen vermaakt met betoverend prinsen en prinsessen entertainment en komt Chloe van Chloe’s Toverkast op bezoek. Daarnaast presenteren de winkels tijdens diverse modeshows hun gloednieuwe voorjaarscollectie.

Kinderen worden omgetoverd tot prins of prinses

Op zondag 26 maart zijn kinderen van harte welkom om zich om te laten toveren tot een echte prins of prinses. In de speciale kleedruimte mogen de kinderen een prachtig outfit uitkiezen. In de speciale kids-beautysalon kunnen onder andere de nagels van de meiden gelakt worden, voor de jongens zijn er stoere glitter tattoos.
Daarna mogen de prinsen en prinsessen op de foto met een prachtige achtergrond. De foto wordt direct afgedrukt om mee naar huis te nemen.

Prinsessenkoets

Gedurende de middag kunnen de prinsen en prinsessen een ritje maken door ‘t City in de speciale assepoesterkoets. Vergeet niet te zwaaien naar alle mensen.

Modeshows met de nieuwe collecties

Shirts, korte broeken, rokjes en jurken mogen eindelijk weer van zolder gehaald worden en de winterjas kan hopelijk binnenkort de kast weer in. De nieuwe collecties liggen weer klaar in de winkels. Wat zijn de trends voor mannen, vrouwen en kinderen in 2017?
Het Citycentrum rolt net als andere jaren de rode loper uit om de nieuwe collecties weer groots te presenteren. Gedurende de middag zullen er drie spetterende modeshows plaatsvinden. Bij goed weer zal de modeshow buiten plaatsvinden op de catwalk.

Tijdens de koopzondag zijn de winkels open van 12.00 tot 17.00 uur, parkeren is gratis.

< Terug naar het overzicht

Modeshows en Prinsen & Prinsessen dag in ’t City