• MG 0412ap

vrijdag 28 oktober 2016

Nieuwe Handyman winkel

Handyman Veldhoven is al jaren een vertrouwde en bekende naam in het Citycentrum.
Met de nieuwe Handyman herpositioneert de formule zich van "accessoires en onderdelen voor elektrisch huishoudelijke apparatuur" naar "praktische oplossingen voor alledaagse projecten en kleine problemen".
Die herpositionering komt ook naar voren in andere assortimenten en services.

Handyman biedt accessoires en onderdelen voor audio- en videoapparatuur, witgoed, computers, notebooks en tablets, elektrisch gereedschap, fiets, auto en scooter en kleine klussen. Verder is er ruimte voor themapresentaties en er zijn presentatieschermen van leveranciers in de schappen geïntegreerd. Nieuw in de shop zijn de zorgmiddelen en hulpmiddelen voor kleine persoonlijke ongemakken.

Naast honderden artikelen op voorraad in de winkel, heeft Handyman ook een webshop (handyman.nl) waar nog veel meer te verkrijgen is. Zo vindt u bijvoorbeeld ook een breed assortiment auto- en fiets artikelen op handyman.nl.

De gekochte artikelen in de winkel ophalen, of thuis gestuurd krijgen? De keus is aan u.
Bij Handyman wordt u nog echt geholpen, en zijn we pas tevreden als uw probleem opgelost is.
Wij verlengen de levensduur van uw vertrouwde huishoudelijke apparaat, wat goed voor milieu en portemonnee is. Handyman bestaat sinds 1974 en heeft meer dan 100 winkels in de Benelux.

Thijs de Handyman staat in ieder geval voor u klaar.

Handyman Veldhoven
Pleintjes 123
5501 EG Veldhoven
040-2954522
veldhoven@handyman.nl

 

 

< Terug naar het overzicht

Nieuwe Handyman winkel