• MG 0412ap

zaterdag 11 februari 2017

Win een weekend weg voor 2

Op 11 februari vieren we vast Valentijn in 't City. Naast vele leuke liefdevolle activieiten om elkaars geliefden in het zonnetje te zetten is er ook een romantisch weekend weg voor 2 te winnen. Wie wil er nu niet een weekendje weg met zijn geliefde? 

 

Koppels mogen proberen om precies 1 minuut te kussen. Het koppel dat het dichtst bij de minuut uitkomt wint een romantisch weekendje weg. Durft u de uitdaging aan?

 

Naast dat u een weekend weg kunt winnen zijn er ook allerlei andere leuke activiteiten. Koppels kunnen samen in een bakje de hoogte in om 50 meter boven de grond samen te proosten met heerlijke champagne, er zullen de hele dag de mooiste lovesongs door het centrum te horen zijn opgevoerd door een zangeres en een pianist. 

Ook aan de kinderen is gedacht. Deze kunnen de speciaal uitgestippelde hartentocht gaan doen in het Citycentrun. Ze worden van hot naar her gestuurd om alle harten te bemachtigen. 

Kom dus 11 februari vast Valentijnsdag vieren in 't City en maak kans op een romantisch weekend weg en geniet van de andere leuke activiteiten.

 

< Terug naar het overzicht

Win een weekend weg voor 2