• MG 0412ap

woensdag 15 juni 2016

Zand en stranddag in 't City op 26 juni

Op zondag 26 juni is het koopzondag en halen we de strandsfeer naar Veldhoven tijdens de zand en stranddag in ’t City.
Er zijn diverse leuke activiteiten georganiseerd om lekker actief bezig te zijn in het zand.  

Workshop Zandsculpturen maken
Altijd al je eigen zandsculptuur willen maken? Dit is je kans!
Tijdens deze workshop mogen kinderen en volwassenen hun eigen zandsculpturen maken van normaal zand. Hiervoor worden speciale gereedschappen gebruikt. Uiteraard staat er een begeleider bij die van wanten weet en hij zal proberen iedereen te helpen om de mooiste figuren te maken.

Kom spelen met Super Sand
Kinderen kunnen met verschillende gereedschappen en vormpjes de mooiste kastelen, zandtaartjes en 3D dieren maken.
Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen, antibacterieel en glutenvrij. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

Zandkleurplaten
Kinderen mogen hun eigen zandkleurplaat maken. Door elke keer verschillende plaklagen los te halen kunnen kinderen deze opvullen met gekleurd zand. Aan het einde van het verhaal is de zandtekening helemaal klaar om mee naar huis te nemen!
De zandtekening wordt in een hoesje gestopt zodat hij netjes mee naar huis genomen kan worden.

Zandsculpturen Demonstraties
Op één van de pleinen in 't City wordt een prachtig zandsculptuur gemaakt door een professionele zand carver. De moeite waard om deze bijzondere manier van werken te aanschouwen.

Optreden Politie Harmonie Orkest Oost-Brabant tussen 14.00 – 16.00 uur (bij mooi weer)

Tijdens de zand en stranddag zal het Politie Harmonie Orkest Oost-Brabant op het Meiveld een gevarieerd repertoire laten horen. Het orkest bestaat uit ongeveer 50 leden die allemaal verbonden zijn aan de politie-eenheid Oost Brabant.
Om aan te sluiten op het thema van de dag en in verband met de tournee die de harmonie in Italië zal geven zal het programma vooral Italiaans getint zijn. Het is een licht programma met een knipoog naar bekende klassieke en moderne
Italiaanse muziek, zoals de Barbier van Sevilla en the Best of Zucchero. Ook zal er een zanger en zangeres aanwezig zijn.

De openingstijden tijdens koopzondagen zijn van 12.00 tot 17.00 uur.
Parkeren is op koopzondagen GRATIS

 

< Terug naar het overzicht

Zand en stranddag in 't City op 26 juni