Su

31 Oct

Koopzondag -> Halloween in ’t City

12:00event

Tijdens de koopzondag op 31 oktober vieren we Halloween in ’t City tussen 12.30 en 16.30 uur. Hieronder het overzicht met alle informatie en tijden:  

🎃Optredens van het Griezelbus theater

Speciaal voor alle bezoekers van het Citycentrum worden er gedurende de middag 3 Griezelbus shows gegeven. Natuurlijk kun je in de tussentijd ook voor de Griezelbus op de foto gaan. Na afloop kun je de acteurs van de show ontmoeten.

Locatie: Meiveld
Tijden shows: 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur.

Let op! Voor de hele jonge bezoekers kan de show een beetje spannend zijn.

🎃Bezoek van Foeksia de Miniheks en The Witch Sisters

Ze lopen gedurende de middag door het centrum.  

🎃Een grote Trick or Treat door het winkelcentrum

Doe mee met trick or treat in het Citycentrum. Haal eerst een Trick or Treat bucket en deelnameformulier op. Loop dan door het centrum en ga op bezoek bij alle winkeliers die meedoen. Deze kun je op je deelnameformulier terugvinden.

1 bucket per persoon omdat we natuurlijk willen dat er zoveel mogelijk kinderen mee kunnen doen.

Locatie uitgiftepunt: Blokker plein

Let op! Om 16.15 uur is de laatste kans om mee te doen.

🎃 Verkleedwedstrijd 

Kom in je mooiste Halloween outfit!  
Alle kinderen zijn van harte welkom om verkleed te komen in Halloween stijl op zondag 31 oktober. Ga op de foto voor de Halloween wand in het Citycentrum en maak kans op leuke prijzen. De winnaars worden daarna bekend gemaakt op onze Facebookpagina. 

Alle kinderen zijn van harte welkom om verkleed te komen in Halloween stijl op zondag 31 oktober. Ga tussen 12.30-16.30 uur op de foto voor de Halloween wand in het Citycentrum en maak kans op leuke prijzen. De winnaars worden daarna bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

Locatie: Plein The Post

🎃 Winkels open

De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur. Op koopzondagen parkeer je altijd gratis, ook de blauwe kaart is niet nodig.  

This site uses cookies to enhance your browsing experience.