Su

25 Jul

Koopzondag: Jungle dag in ’t City

12:00event

Tijdens de koopzondag op 25 juli wordt het één groot junglefestijn in ‘t City!

Kom kijken naar de coole reptielenshow, doe mee met de jungle speurtocht, kom lekker springen op de springkussens en ga op de foto als een echt avonturier in een bijzondere jungle setting.

Winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur en parkeren is gratis, ook de blauwe kaart is niet nodig.  

Reptielen show
De Reptielen Show wordt gerepresenteerd door Ferry Torrez en duurt ongeveer 45 minuten. Hij begon zijn loopbaan in West-Afrika, waar hij op 17-jarige leeftijd stage liep bij experts op het gebied van slangen, krokodillen, vogelspinnen en andere reptielen. Door zijn kennis en expertise mag hij zich inmiddels met recht een specialist noemen op het gebied van reptielen, hij verzorgd educatieve presentaties door het hele land. 

Kom oog in oog te staan met grote slangen, vogelspinnen, leguanen en krokodillen. Met respect voor het dier worden de reptielen in een rustige en educatieve presentatie voorgesteld aan het publiek.

Locatie: Blokker Plein
Tijden: 13.30 en 15.00 uur

Springkussens
Kom klimmen alsof je in de jungle bent met een stoer touw op het grote springkussen. Voor de kleinere kinderen staat er een megajungle waar ze een miniparcours in het kussen kunnen afleggen.

Let op gebruik van de springkussens is op eigen risico.
Locatie: Plein Meiveld

Speurtocht
Ga als een echte avonturier op pad in het Citycentrum en ga op zoek naar alle exotische dieren die verstopt zijn in de etalages van verschillende winkels. Heb je ze allemaal gevonden? Dan krijg je een leuke verrassing.

Locatie: Roltrappen in City Passage

Fotoshoot
Ga op de foto als een echt avonturier in een bijzondere jungle setting. De foto wordt opgeslagen en je kunt hem de volgende dag van de Citycentrum Facebookpagina afhalen

Locatie: Plein The Post

Winkels open
Winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur en de terrassen staan voor je klaar.

Parkeren is gratis op koopzondagen, ook de blauwe kaart is niet nodig.  

Sommige winkels hanteren afwijkende openingstijden (vermeld op de website en social media kanalen van de winkel.) 

We verzoeken je vriendelijk om je aan de richtlijnen te houden.

This site uses cookies to enhance your browsing experience.