Su

18 Dec

Koopzondag met de Polar Express

12:00:00event

Op zondag 18 december is het koopzondag in het Citycentrum. Maak een ritje in de Polar Express en laat je cadeaus inpakken door de inpakcentrale. We krijgen bezoek van de Christmas Walking Table Dames en Kerst Karrewiets zorgt voor gezellige muziek!

De Polar Express

Toet toet stap in de Polar Express! Deze kindertrein komt speciaal naar het Citycentrum Veldhoven en iedereen mag een ritje maken. Met af en toe wat stoom uit de locomotief en echte trein geluiden is het een beleving om een ritje te maken in deze trein.  

Christmas Walking Table Dames

De 2 Christmas Walking Table Dames lopen door centrum met hun prachtige outfit. Ze trakteren bezoekers op een lekkere traktatie en nemen gezellige kerstmuziek met zich mee.

Kerst Karrewiets

Deze opvallende rode muziekauto heeft heel veel muziekinstrumenten aan boord. Van een elektrische gitaar, mandoline, drumstel tot een wasbordje en draaiorgel. De chauffeur speelt en zingt er allerlei bekende popliedjes die u vast en zeker herkent.

Inpakcentrale

Ook vandaag staat de inpakcentrale klaar voor alle bezoekers van het Citycentrum. De ervaren inpaksters weten de mooiste kunstwerken te maken van de cadeaus met de mooiste inpakmaterialen.

Gratis parkeren

De winkels zijn tijdens koopzondagen open van 12.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis op koopzondagen, ook de blauwe kaart is niet nodig.

This site uses cookies to enhance your browsing experience.