14 november: digitale intocht Sinterklaas

Published on Monday, November 9news

Beste Veldhovense kinderen en ouders,

A.s. zaterdag komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Nederland. Hij is al onderweg en heeft laten weten op 14 november ook naar Veldhoven te komen! 

Stichting Sinterklaas Activiteiten Veldhoven heeft in deze aparte tijd een manier gevonden dat iedereen die wil kan genieten en meekijken naar het welkom van Sinterklaas in Veldhoven. In samenwerking met Gemeente Veldhoven, Theater de Schalm, Citycentrum en Plus van Reijen wordt er op 14 november een livestream gemaakt van dit welkom. Dit gebeurt helemaal volgens de maatregelen die er nu gelden. Ook zal onze Burgemeester Marcel Delhez Sinterklaas op gepaste wijze welkom heten.

Door de geldende corona maatregelen mag er helaas geen publiek uitgenodigd worden voor dit welkom. Maar iedereen kan lekker vanuit zijn eigen luie stoel via een livestream meekijken en meedoen. 

De link staat al op de site van Theater de Schalm en op de website: sinterklaasveldhoven.nl.

Om 15.00 uur start de show, wil je niks missen schakel dan alvast om 14.45 uur de stream in en kijk hoe de pieten het podium in orde brengen waar de show zal plaats vinden. Dus zit klaar met je chocolademelk, je eigen gebakken pepernoten in je luie stoel voor je TV, je laptop, je tablet of je telefoon. En geniet van deze Sint welkom show! 

Prijsvragen:

🤩Win 10 kilo strooigoed!

Omdat Sinterklaas al zijn strooigoed al op de boot heeft liggen gaat de Sint 10 kilo strooigoed weggeven via een mooie prijsvraag. Wat moet je doen om te winnen?

Let goed op tijdens de show. De vraag is: hoe heet de Piet in het paars roze pak/jurk?

Mail je antwoord voor 22 november naar: info@sinterklaasveldhoven.nl onder de goede antwoorden halen we 1 prijswinnaar en deze krijgt de 10 kilo strooigoed.

🤩Alsof dat niet genoeg is kun je ook een video call winnen met de Sint!

Wil je kans maken op een video call met de Sint, stuur dan een foto van jezelf hoe jij de “Sint Welkom Show” aan het kijken bent of hoe jij meedanst met het dansje dat de Pieten je zullen leren via Whats App naar nummer: 06-25561988. Doe dit uiterlijk 15 november en de origineelste foto wordt beloond met een video call.

We wensen iedereen alvast veel plezier met de show! 

This site uses cookies to enhance your browsing experience.