Hoofdprijs winactie Veldhoven Gezond uitgereikt

Published on Tuesday, May 30news

Van 25 maart t/m 22 april stond heel Veldhoven in het teken van gezondheid, positiviteit en beweging tijdens Veldhoven Gezond. Er werd massaal meegedaan aan de winactie die het Citycentrum organiseerde. De hoofdprijs was een elektrische fiets.

Healthy Fest

Veldhoven Gezond is een initiatief van de Brede School Veldhoven, onderdeel van Cordaad Welzijn en de gemeente Veldhoven. De tweede editie was weer een groot succes. De afsluiter was het Healthy Fest festival op 22 april jongstleden in het Citycentrum.

Winactie

Het Citycentrum wil als centrum van Veldhoven betrokken zijn bij wat er speelt in het dorp en wil daarnaast een bijdrage leveren aan een gezonder Veldhoven. Daarom was er, net als vorig jaar, een fantastische winactie met mooie prijzen. Uit de overweldigende berg ingeleverde flyers werden zes winnaars getrokken die onder andere een elektrische fiets en verschillende cadeaubonnen wonnen, aangeboden door VMG Fietshuis, het Citycentrum en Intersport van den Broek.

Hoofdprijs uitgereikt

De prachtige elektrische fiets, mogelijk gemaakt door VMG Fietshuis Veldhoven & Eindhoven werd afgelopen woensdag 24 mei door de organisatie uitgereikt aan de winnares.

Op de foto van links naar rechts:

Roy Frederiks namens de Brede School Veldhoven, winnares Elly van Kaathoven, Maurice Verdaat eigenaar van VMG Fietshuis en Patrick Straver namens de winkeliersvereniging van het Citycentrum.

Foto: Citycentrum Veldhoven.

This site uses cookies to enhance your browsing experience.