Kunst in het Rond in het Citycentrum

Published on Monday, July 5news

Ter gelegenheid van 100 jaar Veldhoven 

In samenwerking met de winkeliersvereniging van het Citycentrum, de Gemeente Veldhoven en de Bibliotheek, exposeren 30 kunstenaars op 24 locaties vanaf zaterdag 10 juli in en om het Citycentrum. Iedere kunstenaar heeft zijn/haar gevoelens en ideeën tot het thema 100 jaar Veldhoven in tijd en met kenmerkende elementen van Veldhoven verbeeld.

Kunst in het Rond Veldhoven

‘Kunst in het rond Veldhoven’ is een collectief van zelfstandige kunstenaars, die in Veldhoven wonen, een atelier in, of anderszins een ‘verbintenis’ met Veldhoven hebben. KIHR organiseert kunstgerelateerde activiteiten en een Atelierroute.
Zie ook www.kunstinhetrondveldhoven.nl
Contact met de kunstenaars via info@kunstinhetrondveldhoven.nl

Flyers

De expositie 100 jaar Veldhoven is nog tot eind september te zien. Flyers met de route liggen klaar bij de winkeliers en de bibliotheek.

Afbeelding

Veldhoven 100 jaar door Hanneke van der Zanden. Vier pijlers waarop Veldhoven gebouwd is: Oud Veldhoven, Meerveldhoven, Zeelst en Oerle. Daarop ligt een grote stenen schijf samengesteld uit alle huidige wijken. Je kijkt tegen de onderkant van Veldhoven aan. De kijkrichting is tussen Meerveldhoven en Zeelst richting Oud Veldhoven. Rechts ligt Oerle.

This site uses cookies to enhance your browsing experience.