Nieuw: Turkse supermarkt in ’t City

Published on Tuesday, June 22news

Sinds afgelopen vrijdag 18 juni kan iedereen 7 dagen per week terecht in de Turkse supermarkt in het Citycentrum. De Super International Markt is gevestigd aan de Pleintjes 98.

Het pand waarin voorheen een schoenenzaak zat, is de afgelopen maanden voorzien van een compleet nieuwe inrichting. Van de verlichting en de vloer, tot de schappen, koelruimte en slagerijmachines. Bedrijfsleider Moustafa Aljazi deed eerder ervaring op in een supermarkt. Hij leidt de zaak waarin 6 à 7 mensen werkzaam zijn.

Andere eetcultuur

Dagelijks worden onder meer verse groenten, kip en Turks brood geleverd. Zo’n 3 keer per week wordt er schapen- en lamsvlees bezorgd. De slagerij, waar uitsluitend halal vlees wordt verkocht, is voorzien van een 6,35 meter brede toonbank. Iedereen is welkom in de nieuwe supermarkt, maar als doelgroep ziet Aljazi vooral buitenlanders en Nederlanders die willen kennismaken met een andere eetcultuur. 

De openingstijden van de supermarkt zijn op zondag van 12.00 tot 17.00 uur, van maandag tot en met zaterdag kan men er terecht tussen 9.00 en 18.30 uur.

De Turkse Supermarkt is een mooie aanvulling op de bekende supermarkten Jumbo en Albert Heijn die al in het centrum gevestigd zijn.

(Bron en foto: https://veldhoven.nieuws.nl/)

This site uses cookies to enhance your browsing experience.