Vanaf 5 juni alles open in het Citycentrum

Published on Tuesday, June 1news

Op 5 juni zet de overheid de derde stap van het openingsplan in en gaat bijna alles open, waaronder restaurants en cafés, bioscopen en musea.

 • Theater, bibliotheek, bioscoop en culturele instellingen 
  Theater de Schalm, Cinema Gold en de bibliotheek gaan weer volledig open onder voorwaarden zoals reserveren, een gezondheidscheck, en vaste zitplaatsen. Een reservering is voor maximaal 4 personen, met uitzondering van kinderen t/m 12 jaar en personen van eenzelfde huishouden. Per ruimte of zaal geldt een maximum van 50 bezoekers op 1,5 meter afstand.
   
 • Horeca 
  Eet- en drinkgelegenheden mogen weer open tussen 06.00 uur en 22.00 uur. Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor kinderen t/m
  12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden. Er mogen maximaal 50 personen per ruimte zijn, exclusief personeel. Dit geldt ook voor terrassen. In restaurants en eetcafés geldt voor het diner een maximum van 2 shifts per avond per tafel.  Zelfbediening is niet toegestaan. Entertainment zoals liveoptredens of videoschermen voor sportwedstrijden, is ook niet toegestaan. Een reservering, gezondheidscheck en vaste zitplaats zijn verplicht.
   
 • Winkels
  Alle winkels gaan weer open volgens hun reguliere openingstijden. Dit betekent dat ook koopavonden weer zijn toegestaan. Ook mogen er meer mensen in een winkel: 1 per 10 vierkante meter. 
   
 • Overig
  Ook de zonnestudio Suncare is weer volledig open.
   
 • Koopzondag en koopavond
  Koopzondag: elke laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00.
  Koopavond: elke vrijdagavond zijn de winkels open tot 20.00.
   
 • Vragen?

We staan met veel plezier voor je klaar!
Heb je vragen over een betreffende winkel? Kijk op de website of social media van de winkel en neem direct contact op. 

We zijn blij dat je er bent!

Bron: rijksoverheid.nl.

This site uses cookies to enhance your browsing experience.