Zomervakantie in het Citycentrum

Published on Thursday, July 22news

Vanaf 24 juli mag ook het zuiden van Nederland gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. Kom deze zomer lekker shoppen of genieten van een hapje en drankje in de zon in ’t City. We wensen je een fijne vakantie! 

In de zomerperiode worden er verschillende leuke activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Hieronder een overzicht: 

  • Kunst in het rond

Kunst in het rond staat voor 100 jaar Veldhoven door de ogen van kunstenaars. In samenwerking met de winkeliersvereniging van het Citycentrum, de Gemeente Veldhoven en de Bibliotheek, exposeren 30 kunstenaars op 24 locaties tot eind september in en om het Citycentrum. Iedere kunstenaar heeft zijn/haar gevoelens en ideeën tot het thema 100 jaar Veldhoven in tijd en met kenmerkende elementen van Veldhoven verbeeld. De flyers met alle informatie liggen klaar bij de deelnemende winkels en de bibliotheek.

  • Jungle dag

Tijdens de koopzondag op 25 juli wordt het één groot junglefestijn in ‘t City! Kom kijken naar de coole reptielenshow, doe mee met de jungle speurtocht, kom lekker springen op de springkussens en ga op de foto als een echt avonturier in een bijzondere jungle setting.

  • Zomermarkt

Op zaterdag 28 en koopzondag 29 augustus pakt het Citycentrum weer uit met een tweedaagse zomermarkt. Een gezellige markt met een mix van wereldse kramen verspreid door het centrum en de winkels. Nieuw dit jaar tijdens de zomermarkt: Heel Veldhoven Handelt! Word voor 1 dag marktkoopman en huur zelf een kraam. Als hobbyist kun je op het Postplein of op het Meiveld worden ingedeeld. Je huurt direct een kraam voor slechts € 30 via de organisatie van de zomermarkt: www.lineupmarkten.nl

Meer info over de activiteiten vind je ook hier.

Eerste 2 uur gratis parkeren

Je parkeert de eerste 2 uur gratis in de parkeergarage én de overige parkeerterreinen met de blauwe kaart.

Gratis parkeren op koopzondagen

Op koopzondagen zijn de winkels open van 12.00 tot 17.00 uur, de horecagelegenheden zijn vanaf 11.00 uur open. Parkeren is gratis op koopzondagen, ook de blauwe kaart is niet nodig.

Wees wel verstandig en volg de richtlijnen.

This site uses cookies to enhance your browsing experience.