Mode winkels opgelet! Uniek evenement aangeboden. GRATIS!

Offer

Beste Modeondernemer,

Een tijdje terug is er een oproep geplaatst om een modeshow te organiseren in Theater de Schalm ter promotie van de wintercollectie. Naar aanleiding van de feedback die wij ontvangen hebben is besloten hier van af te zien. Toch willen wij de ondernemers in Veldhoven graag helpen in deze zware tijd en hebben we een nieuw project opgezet, het mode event Time to Shine.

De komende tijd blijft het organiseren van evenementen moeilijk. De jaarlijkse voorjaars-modeshow zal dit jaar nog niet door kunnen gaan. Graag biedt De Schalm een alternatief om tóch de nieuwe collectie in de spotlights te zetten. In het teken van ‘samen staan we sterk’, organiseren we een online modeshow. Alle modezaken uit Veldhoven kunnen hieraan meedoen. De modeshow zal op woensdag 10 maart worden opgenomen en op zondag 21 maart, op de dag dat de lente begint, om 11:00 uur uitgezonden worden via de facebookpagina van De Schalm en via www.deschalm.live en Omroep Veldhoven. Tijdens de uitzending zullen ook enkele korte interviewtjes met de ondernemers te zien zijn. Deze worden van tevoren opgenomen in de winkels van de ondernemers. Dit ter ondersteuning van de modeshow en als extra promotie.

Elke modezaak mag 3 setjes kleding laten zien en zorgt zelf voor de modellen. De Schalm zorgt voor de presentatie tijdens de show. We zorgen voor een formulier waarin elke ondernemer kan invullen welke kleding er wordt getoond en waar het te koop is.

Heb je interesse in deelname aan de modeshow? Stuur dan een mailtje naar evenementen@deschalm.com. De Schalm neemt dan contact met je op.

 

Met Vriendelijke groet,

 

Marlies van Inzen

Eventmanager

Vanwege de coronamaatregelen zijn mijn werktijden zeer onregelmatig. Mijn mail lees ik wel dagelijks.

This site uses cookies to enhance your browsing experience.