Text

Route & info

Met fiets, openbaar vervoer auto of te voet, het Citycentrum is altijd goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en alle winkels bevinden zich op loopafstand.

Vanuit Eindhoven en Veldhoven neem je lijn 15 of lijn 402 om bij het Citycentrum te komen.

Parkeren

Je vindt altijd een plekje voor auto of fiets op een van de parkeerterreinen, in een van de parkeergarages of in de vele fietsenstallingen. Van maandag t/m donderdag tussen 9:00 en 18:00 uur, vrijdag tussen 9:00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 9:00 en 18:00 uur betaal je voor het parkeren. Vanaf 7 november 2020 is de blauwe zone ingevoerd in en om het Citycentrum en parkeer je de eerste 2 uur gratis. Buiten deze tijden – dus ook op koopzondagen – parkeer je altijd gratis.

Uniek in Nederland: het parkeertarief in de garages is gelijk aan dat op de terreinen!

Parkeren achteraf betalen?

Wilt u zonder tijdsdruk genieten van het Citycentrum? Dat kan met een mobiele parkeerapp op alle terreinen en garages, want daarmee rekent u achteraf pas af. In de parkeergarage onder het Meiveld hoeft u overigens ook pas bij vertrek te betalen en er gelden dezelfde tarieven als op de parkeerterreinen. En op parkeerterrein Repel is tevens een dagkaart mogelijk voor € 4,00. En op koopzondag kunt u helemaal zorgeloos genieten, want dan parkeert u gratis!
Fam. Imming voor Citycentrum_City Passage .1

 

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.