zo

30 jun

1001 nacht in ‘t City

12:00:00event

Op 30 juni is het koopzondag is het Citycentrum en dit keer met een gloednieuw thema: 1001 nacht! Doe mee met de speurtocht, ga op de foto met als achtergrond de betoverende oosterse wereld en er is bijzonder bezoek.  

 • Alladin op zijn Vliegende tapijt. Een bijzondere straattheater act die bezoekers laat verbazen.
   
 • Oosterse Magier Sinbad: Deze bijzondere magiër loopt rond door het centrum en laat iedereen versteld staan van zijn oosterse magie.
   
 • De schenker van Damascus vertelt verhalen, zingt poëtische liedjes, speelt met zijn publiek en inspireert! In Oosterse sferen schenkt hij een heerlijk verfrissend glas limonade en als je het drinkt, mag je een wens doen! 
   
 • De Wonderverkoopman probeert zijn waar te slijten op zijn eigen wijze. Hij heeft vliegende tapijten in alle soorten en maten, koperen wonderlampen, handgeknoopte touwen en tussendoor wat losse kamelen. Zijn handelskletspraat is ongeëvenaard. Deze verschijning lijkt zó uit een sprookjeswereld van 1001 Nacht in de onze te stappen.
   
 • 1001 nachten fotoshoot: ga op de foto waarbij er d.m.v. een green screen een oosterse 1001 nacht achtergrond gecreëerd wordt. Stap in de betoverende wereld. 
   
 • Speurtocht: speur jij ook mee door het Citycentrum om alle oosterse figuren in de etalages van de winkeliers te vinden? Is je kaart vol? Ga dan terug naar de kraam en krijg je een leuke verrassing.

De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur en parkeren is gratis op koopzondagen.  

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.