zo

24 dec

Extra koopzondag met onder andere de Fietsende Kerstman

12:00:00event

Kerstavond!

Natuurlijk zijn de winkels in het Citycentrum vandaag voor je geopend om de laatste boodschappen en cadeaus in te slaan. We zorgen ook weer voor veel gezelligheid met De Fietsende Kerstman, Kerst Karrewiets en Santa’s Springdieren.

De Fietsende Kerstman

Santa Claus is coming to town! Al van verre hoor je de muziek aankomen. En dan ineens sjeest de kerstman voorbij. Op een klein rood fietsje met een kerstboom achterop en luidkeels roepend “Ho Ho Ho!”…De fietsende Kerstman steelt gegarandeerd de show vandaag in het Citycentrum.

Kerst Karrewiets

Deze opvallende rode muziekauto heeft de ludieke naam Karrewiets gekregen en hij heeft alles aan boord om muziek ten gehore te laten brengen. Van elektrische gitaar, mandoline en een drumstel tot een wasbordje en een draaiorgel. De bestuurder speelt en zingt de leukste kerstnummers en rijdt door het hele centrum.

Santa’s Springdieren

Opgepast! Deze bewegelijke rendieren stuiteren zo op je schoot! Springend op hun springstelten vinden deze imposante rendieren op speelse muziek hun weg tussen het publiek. Met hun gekraalde schilden en machtige horens zijn ze opgewassen tegen elk avontuur. Klapperend op hun hoeven steken ze hun glanzende (rode) neusjes graag in andermans zaken, snuffelen ze naar plagerijtjes en vinden ze nieuwe vrienden om mee te knuffelen. Om daarna vrolijk en eigenwijs verder te springen, het liefst in zeven sloten tegelijk

Inpakcentrale

Natuurlijk staat de inpakcentrale ook vandaag weer voor je klaar. Deze toppers zijn al jaren een groot  succes in het Citycentrum, met een grote glimlach en de mooiste inpakmaterialen maken ze de mooiste kunstwerken van jouw kerstcadeaus.

Winkels open

De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur. Op koopzondagen parkeer je altijd gratis, ook de blauwe kaart is niet nodig.

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen! 

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.