zo

29 okt

Halloween in ’t City

12:00:00event

Tijdens de koopzondag op 29 oktober vieren we Halloween in ’t City met dit jaar enge gasten, een verkleedwedstrijd en natuurlijke de grote trick or treat.

Schrik niet want er loopt een man zonder hoofd rond in het centrum. Strak in het pak, op zoek naar contact. Dwalend door de straat zoekt hij een goeie kop… dus pas maar op! Kijk daarnaast ook uit voor de mopperende Zand Halloween Heks.
De 3 Halloween Diva’s zorgen voor de sfeer en zingen muziek die heerlijk past in het thema Halloween.

Verkleedwedstrijd

Kom in je mooiste Halloween outfit!
Alle kinderen zijn van harte welkom om verkleed te komen in Halloween stijl op zondag 29 oktober. Ga op de foto voor de Halloween wand en maak kans op leuke prijzen. De winnaars worden maximaal 2 dagen daarna bekend gemaakt op onze Facebookpagina.

Trick or Treat

De trick or treat door het Citycentrum is elk jaar een groot succes. Kinderen halen het deelnameformulier samen met een trick or treat bucket of zak op bij de speciale stand in het centrum. Op het deelnameformulier staat welke winkeliers er meedoen. Hier mogen ze wat lekkers komen scoren.

Winkels open

De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur. Op koopzondagen parkeer je altijd gratis, ook de blauwe kaart is niet nodig.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.