za

23 dec

De inpakcentrale en veel muziek

12:00:00event

Op zaterdagmiddag 23 december staat de inpakcentrale weer voor je klaar. Deze toppers zijn al jaren een groot succes in het Citycentrum, met een grote glimlach en de mooiste inpakmaterialen maken ze de mooiste kunstwerken van jouw kerstcadeaus.

De Color Ladies, de zingende kerstboom en de Mixie Mini Kerst Editie zorgen voor vrolijke muziek en maken er een heerlijk feestje van in het Citycentrum.  

De Color Ladies

De Color Ladies zijn 3 mooi uitziende geoefende zangeressen. Samen brengen ze meerstemmige zang en laten bezoekers graag genieten van de mooiste kerstnummer van klassiek tot nu.

Zingende Kerstboom

De Zingende Kerstboom is maar liefst 4,75 meter hoog met fraaie decoraties. Maar het is niet alleen de prachtige buitenkant die deze boom zo bijzonder maakt. Het zijn vooral de kraakheldere maar tegelijkertijd warme stemmen en het prachtige afwisselende repertoire die deze boom doen leven.

Mixie Mini Kerst Editie

De Kerst Mixie Mini Band laat mensen genieten van de warmste dagen van het jaar. Op dit gezellige rode wagentje, wat eigenlijk een héle grote trommel is zitten vele instrumenten gemonteerd en is speciaal voor de kerst uitgevoerd in een echte rijdende orkestwagen. Instrumenten zoals bekkens, trommels, sambaballen, toeters, bellen, ratels, washboard en kazoo passeren allemaal de revue wat zorgt voor veel verbaasde en glimlachende gezichten.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.