zo

31 jul

Koopzondag tijdens Jungleweekend in ‘t City

12:00event

Na het succes van de vorige editie presenteert het Citycentrum wederom de Jungledag! Hieronder een overzicht van de verschillende activiteiten:

Reptielen Show (2 x 45 minuten)

In Nederland zijn weinig mensen te vinden met zoveel kennis en expertise op het gebied van reptielen als Ferry Torrez (46). Hij begon zijn loopbaan in West-Afrika, waar hij reeds op zijn 17 jarige leeftijd stage liep bij experts op het gebied van slangen, krokodillen, vogelspinnen en andere reptielen. Door zijn kennis en expertise mag hij zich inmiddels met recht een specialist noemen op het gebied van reptielen.

Bezoekers komen oog in oog te staan met grote slangen van circa 7 meter, vogelspinnen, leguanen en krokodillen. Met respect voor het dier worden de reptielen in een rustige en educatieve presentatie voorgesteld aan het publiek.

Locatie en tijden:  

-Blokker Plein
-Start 13.30 uur en 15.00 uur.

Jungle Klimtoren:

Op de Jungle klimtoren kun je klimmen en klauteren alsof je in de echte jungle bent. Probeer de kokosnoot te pakken die bovenaan in de palmboom hangt.

Jungle Springkussen:

Kom lekker springen op het jungle springkussen. Speciaal voor de jongere kinderen die zich hier helemaal uit kunnen leven.

Speurtocht:

Ga als een echte avonturier op pad in het Citycentrum en ga op zo naar alle exotische dieren die verstopt zijn in de etalages van verschillende winkels in het Citycentrum. Heb je ze allemaal gevonden ga dan een leuke verassing ophalen!

Jungle Fotoshoot:

Ga op de foto als een echt avonturier in een bijzondere jungle setting. Elke foto wordt opgeslagen en je kunt hem de volgende dag van Facebook afhalen. Na afloop winnen de 3 leukste foto’s een leuke prijs.

De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur en parkeren is gratis, ook de blauwe kaart is niet nodig. 

Alle activiteiten vinden plaats tussen 12.30 en 16.30 uur.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.