za

17 dec

The Christmas Express, de muzikale kerstman en de Crazy nutcrackers

13:00:00event

Op zaterdagmiddag 17 december is er weer volop muziek in het Citycentrum met The Christmas Express en de muzikale kerstman. Ook de Crazy nutcrackers komen een bezoekje brengen. 

The Christmas Express

The Christmas Express wordt vanaf het gigantische voorwiel bestuurd door een elegante lakei. Achterop de balustrade staat een betoverende Winterkoningin die vol passie en hartstocht de bekende kerstklassiekers laat horen.

Muzikale Kerstman

Tijdens de kerstperiode is deze vriendelijke kerstman altijd zeer druk. De kerstman neemt zijn arreslee mee en speelt op verschillende muziekinstrumenten de gezelligste kerstliedjes met zijn accordeon, trompet, zingende zaag, viool, concertina en saxofoon. Afwisselend jongleert hij, maakt ballonfiguren, goochelt en maakt een praatje en een grapje.

Crazy Nutcrackers

Deze bijzondere, opvallende en gekke nutcracker figuren lopen door het Citycentrum. Ze trekken de aandacht van publiek, halen rariteiten uit en gaan met bezoekers op de foto. Een feest om naar te kijken.

Inpakcentrale

Natuurlijk staat ook dit jaar de inpakcentrale het hele weekend klaar voor alle bezoekers van het Citycentrum. De ervaren inpaksters weten de mooiste kunstwerken te maken van de cadeaus met de mooiste inpakmaterialen.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.