Action komt naar het Citycentrum

Geplaatst op maandag 19 juninieuws

SB Real Estate heeft een overeenkomst gesloten met Action in de City Passage. Tevens verwelkomt SB Real Estate ook VILA en HypedPair als nieuwe huurders en zijn de huurovereenkomsten met VERO MODA, les Nails, Foto Creteer en Pronk verlengd.

Vooruitlopend op de voorgenomen herontwikkeling van de City Passage, zet eigenaar SB RealEstate in op een krachtig centrum met een divers winkelaanbod. Door deze verhuurtransacties is het winkelcentrum nagenoeg geheel gevuld. De verwachting is dat ook de laatste units binnen afzienbare tijd worden verhuurd.

De City Passage zal worden herontwikkeld tot een duurzaam multifunctioneel centrum, waar wonen, werken en winkelen samenkomen. De herontwikkeling zal onderdeel zijn van een vernieuwd centrumgebied van Veldhoven. Daartoe heeft de gemeente een proces gestart om te komen tot een masterplan. Naar verwachting is het masterplan aan het eind van het jaar gereed waarna een concreet herontwikkelplan voor de City Passage kan worden uitgewerkt.

SB Real Estate levert de winkelruimte voor de Action op 20 september op. Action gaat vervolgens de winkel zelf afbouwen. De exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar zal naar verwachting eind november of in de loop van december van dit jaar plaatsvinden.

Projectmanager Ruben Bartelink: “Met de komst van Action brengen we nieuwe commerciële trekkracht naar het centrum van Veldhoven. Een aangename opsteker voor alle winkeliers die het de afgelopen jaren – mede als gevolg van corona – niet eenvoudig hebben gehad. Met de komst van Action draagt de City Passage weer volop bij aan een kloppend hart van Veldhoven.”

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.