Cadeau bij het Veldhovens weekblad

Geplaatst op Tuesday, November 3nieuws

Vanaf a.s. zaterdag 7 november kunnen bezoekers van het Citycentrum de Eerste 2 uur gratis parkeren met de nieuwe blauwe zone.

Om dit te vieren ontvangen mensen deze week een blauwe parkeerschijf bij het Veldhovens Weekblad in de volgende gemeentes: Veldhoven, Meerhoven, Wintelre, Steensel en Knegsel. Daarbij zit een brief waarin je op de hoogte wordt gebracht van de wijziging in het parkeerbeleid. De inhoud van deze brief vind je ook hieronder.*

Heb je geen blauwe kaart ontvangen?
Vanaf volgende week liggen de blauwe kaarten ook in de winkels van het Citycentrum voor de klanten. Let op, zolang de voorraad strekt. 

*Welkom in ‘t City

Het is zover!

Vanaf zaterdag 7 november 2020 kun je rondom het Citycentrum de eerste 2 uur gratis parkeren op alle parkeerterreinen en in de parkeergarage in het Citycentrum. Hiermee heb je een ruime en gastvrije parkeervoorziening dicht bij de winkels.

Blauwe zone

Op de parkeerterreinen Lei, Braak Noord en Zuid, Meent Noord en Zuid, Meiveld en Geer (bij politiekantoor) kun je met een blauwe parkeerschijf max. 2 uur gratis parkeren.

Lang parkeren

Wil je langer parkeren dan 2 uur? Dan kun je gebruik maken van de parkeerterreinen Bree en Repel én de parkeergarage onder het Meiveld en Minneveld (Geer). Ook hier zijn de eerste 2 uur gratis, daarna betaal je €1,30 per uur. Het dagtarief op Repel en Bree is € 4,- per dag; de parkeergarage heeft geen dagtarief.

Let op: je moet wél gewoon een parkeerkaart uit de automaat halen of belparkeren aanzetten, ook als je van plan bent korter dan 2 uur te parkeren.

Unieke samenwerking

We kunnen je het 2 uur gratis parkeren aanbieden dankzij de unieke samenwerking tussen, de winkeliers, de pandeigenaren en de supermarkten Jumbo en Albert Heijn in het Citycentrum en de gemeente Veldhoven. Zeker nu de term #KOOPLOKAAL een belangrijk uitgangspunt is voor alle lokale ondernemers, hopen we dat je ons centrum blijft bezoeken. Je bent van harte welkom! 

Cadeau

Wij zijn blij met deze parkeerontwikkeling en zien je graag in ons mooie Citycentrum. We maken het je gemakkelijk. Om gebruik te maken van de blauwe zone parkeerterreinen heb je een parkeerschijf nodig. Deze geven we deze week cadeau bij het Veldhovens Weekblad. Alle inwoners van Veldhoven, Meerhoven, Steensel, Knegsel en Wintelre krijgen van ons een blauwe schijf. Gratis.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je vragen over de nieuwe blauwe zone?
Neem dan contact op met gemeente Veldhoven via het algemene
telefoonnummer 14 040.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,                                             

Jean-Paul van den Tillaar

Voorzitter Winkeliersvereniging Citycentrum Veldhoven.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.