#KOOPLOKAAL Citycentrum Veldhoven

Geplaatst op Monday, May 25news

Vandaag starten we met de nieuwe campagne #KOOPLOKAAL

In deze tijd is het belangrijk om juist de lokale ondernemers te steunen!
Het Citycentrum zit vol met enthousiaste en betrokken ondernemers die dagelijks met veel plezier klaar staan voor hun klanten en gasten. Veel van deze ondernemers zitten daarnaast vrijwillig in werkgroepen en zetten zich in voor een nog leuker Veldhoven. Er worden elke koopzondag leuke activiteiten georganiseerd en er zijn steeds meer grote evenementen in het centrum van Veldhoven zoals City Fest, Sportmarkt, Oranjemarkt, pietenhuis en het kersthuis.

Samen staan we sterk

Deze ondernemers gaan net dat stapje verder voor hun klant en sponsoren én ondersteunen veel initiatieven, want samen zijn we Veldhoven en staan we sterk!

We vonden het hoog tijd om ze in deze coronatijd te ondersteunen. Daarom presenteren we met trots het nieuwe concept van het Citycentrum: #KOOPLOKAAL.
Elke dag presenteren we op onze Facebook pagina een winkel in het Citycentrum en de mensen die hierachter zitten we verwijzen in elke post naar de pagina winkels van het Citycentrum waar je direct alle online informatie per winkel kunt vinden.

Online warenhuis Citycentrum

Op de pagina winkels vind je per winkel direct de website met informatie, aanbiedingen en het laatste nieuws. Klik op de gewenste pagina en…shoppen maar.
Het grote voordeel, bij je lokale winkel kun je iets bestellen én afhalen in de winkel.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.