Update over de ontwikkelingen omtrent het coronavirus

Geplaatst op Thursday, March 19news

Beste bezoekers van het Citycentrum, 

De gevolgen van het coronavirus raken ons helaas allemaal. Een groot gedeelte van de winkels in het Citycentrum zijn dagelijks geopend.

Openingstijden

Veel winkels hebben aangepaste openingstijden en sommige winkels zijn gesloten, zoals de horecagelegenheden en de sportschool. De actuele tijden zijn te vinden op de website of de social mediakanalen van de betreffende winkel. Uiteraard volgen we allemaal de richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van de klanten en medewerkers staat voorop!

Bezorgservice

Om o.a. mensen die thuis zitten en het Citycentrum niet kunnen bezoeken toch van dienst te kunnen zijn, is er door veel winkels én horecagelegenheden een extra bezorgservice opgezet. Kijk op de website of social mediakanalen van de betreffende winkel en laat uw producten snel en gemakkelijk direct thuis bezorgen.

Activiteiten geannuleerd

Helaas is de paasspeurtocht (11 april) en zijn de modeshows (29 maart) geannuleerd. De meeste winkels zijn tijdens de koopzondag op 29 maart wel open van 12.00 tot 17.00 uur zodat mensen de (brood)nodige aankopen kunnen doen. Wij hopen snel met nieuwe data te komen. 

Bedankt!

Namens deze weg willen we u bedanken voor het begrip én de steun aan de lokale middenstand van Veldhoven. Wij volgen de berichtgeving en richtlijnen vanuit de overheid, RIVM en de veiligheidsregio. Mocht er iets veranderen dan houden we u uiteraard op de hoogte.  

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.