Volop activiteiten in september

Geplaatst op maandag 29 augustusnieuws

In september is er weer van alles te beleven in en om het Citycentrum.

  • Veldhoven Proeft: 1 t/m 4 september

Het eerste weekend van september zal het Burg. Elsenpark weer het decor gaan vormen voor een nieuwe editie van Veldhoven Proeft! Kom proeven, proosten en laat je verrassen door de deelnemende restaurants en foodtrucks in een gemoedelijke loungesfeer met gezellige muziek.

Kijk voor alle info op: veldhovenproeft.nl.

  • Sport- en cultuurmarkt: 17 september

De sportmarkt is een initiatief van de Gemeente Veldhoven en de Brede School Veldhoven i.s.m. de vele Veldhovense sportverenigingen en Cordaad Welzijn in het Citycentrum.

Dit sportieve evenement is onderdeel van de sport- en cultuurweken die plaatsvinden van 16 t/m 25 september 2022. Bezoekers, jong en oud, kunnen op 17 september tussen 12.00 uur en 16.00 uur op de sportmarkt ervaren hoe leuk sporten en bewegen is en wat er allemaal mogelijk is op sportief gebied in Veldhoven.

  • CityFest: 23 t/m 25 september

CityFest is hét gratis toegankelijke Veldhovense festival wat in het laatste weekend van september in en rondom het City Centrum, midden in hartje Veldhoven plaatsvindt. Een weekend vol muziek, eten, drinken en allerlei andere vormen van vertier.

Kijk voor alle info op: www.cityfestvhv.nl

  • Koopzondag 25 september

Op zondag 25 september is het naast CityFest ook koopzondag in ’t City.
Tijdens de koopzondag zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur en parkeren is op koopzondagen gratis. Ook de blauwe kaart is niet nodig. 

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.