Welkomstfeest Sinterklaas in Veldhoven

Geplaatst op Monday, October 12news

Beste kinderen van Veldhoven, 

We kregen het volgende bericht van PietZa en Wegkwijt en willen dit graag met jullie delen: 

Hallo kinderen in Veldhoven, wat is het allemaal spannend dit jaar. Wij PietZa en Wegkwijt zien dat er in Nederland van alles aan de hand is. Ook wij zijn een hele tijd binnen gebleven omdat Sinterklaas bang was dat we ziek werden en niet mee op de boot naar Nederland zouden kunnen. Een aantal Pieten zijn ziek geweest, dus die kunnen helaas niet mee. Sinterklaas is heel voorzichtig, maar hij wil heel graag naar Nederland én Veldhoven komen.

Het is dit jaar voor iedereen een beetje anders is dan we gewend zijn. Wij weten dat de intocht commissie van Veldhoven er op dit moment alles aan doet om Sinterklaas op een mooie maar verantwoorde manier welkom te heten.

Wat wij mogen verklappen is dat er zaterdag 14 november een livestream zal zijn via YouTube waarin iedereen een leuke show en het welkom van de Sint in Veldhoven kan meebeleven. Burgemeester Delhez zal hier live op YouTube Sinterklaas welkom heten. De livestream komt vanuit Theater de Schalm. PietZa en Wegkwijt zijn druk aan het overleggen met De Schalm, het Citycentrum, de veiligheidsregio en Gemeente Veldhoven of er ook publiek bij mag zijn.
Als dat mag dan zou dat super zijn!

Hou de website en de Facebookpagina van het Citycentrum in de gaten want hier zal een aankondiging komen hoe je aan kaartjes kan komen. Houd ondertussen onze website: www.sinterklaasveldhoven.nl ook goed in de gaten.

Op 14 november zullen er ook Pieten in het Citycentrum lopen, misschien lopen de Sambapieten er ook. En vanaf 15.00 uur zal de livestream te zien zijn via een link op de website www.sinterklaasveldhoven.nl.

Dus zoals jullie wel lezen gaan we er in Veldhoven toch een mooi feestje van maken!

Wij wensen jullie veel gezondheid en hopen iedereen te zien of te horen vanaf 14 november.

Veel groeten PietZa en Wegkwijt én natuurlijk Sinterklaas.

Deze site maakt gebruik van cookies om uw surfen te optimaliseren.