1

Gerrit van Eck ontvangt Citycentrum Oeuvreprijs 2019

Placed on Monday, September 2news

Het Citycentrum bestaat dit jaar 40 jaar en dat wordt gevierd! Voor de bezoekers is er een grote consumentenactie uitgezet om te sparen voor een geweldig Circus in ’t City op 18,19 en 20 oktober aanstaande. Voor alle ondernemers en betrokkenen was er afgelopen zaterdag een feestavond. Gerrit van Eck ontving hier de Oeuvreprijs 2019.

Onder het toeziend oog van alle genodigden ontving Gerrit van Eck uit handen van voorzitter Jean-Paul van den Tillaar de Citycentrum Oeuvreprijs afgelopen zaterdag tijdens de feestavond bij Brasserie Ludiek. De feestavond was speciaal voor de vele mensen die zich in zetten of betrokken zijn bij het centrum van Veldhoven. Ondernemers, bedrijfsleiders, medewerkers, pandeigenaren, wethouders, de culturele sector en dienstverleners waren allemaal aanwezig om het glas te hebben op 40 jaar Citycentrum en een succesvolle toekomst!  

De Citycentrum Oeuvreprijs is in het leven geroepen om iemand in het zonnetje te zetten met een stuk waardering en erkenning. Slechts een aantal personen hebben deze prijs mogen ontvangen. Daarom was het een grote eer voor de zeer verraste Gerrit.   

Voorzitter Jean-Paul van den Tillaar:

‘’Sinds 2012 is Gerrit actief betrokken vanuit de winkel van zijn vrouw Berry Tops van Street One, die tot en met dit jaar in de City Passage zat. Mede dankzij zijn inzet is het centrum een stuk veiliger geworden.’’

Een greep uit zijn vele bijdragen voor het Citycentrum:  

● Keurmerk Veilig Ondernemen, waarbij we als eerste winkelcentrum de 5+ ster behaalde en daarvoor toenmalig minister Ivo Opstelten in Veldhoven mochten ontvangen
● Criminaliteitstrainingen voor de medewerkers tijdens de week van de veiligheid
● Begeleiding tijdens activiteiten, zorgen dat de rode loper vrij bleef voor hulpdiensten
● Contact met gemeente, politie, brandweer
● De introductie en organisatie van de 112 Dag Veldhoven samen met Paul Zoetendaal, een prachtig evenement met alle hulpverleners en duizenden bezoekers.

Op de foto van links naar rechts: Gerrit van Eck, Ester America en voorzitter Jean-Paul van den Tillaar van de winkeliersvereniging Citycentrum.

(Foto credits: Foto Creteer.)

This site uses cookies to enhance your browsing experience.