GRATIS PARKEREN IN HET CITYCENTRUM

Placed on Thursday, December 19news

Geweldig nieuws!

Afgelopen dinsdag heeft de gemeenteraad akkoord gegeven op het invoeren van GRATIS PARKEREN, middels blauwe zone in ’t City!

Dit is een belangrijke stap voor de toekomst van het Citycentrum en betekent voor alle bezoekers dat ze vanaf medio 2020, 2 uur gratis kunnen parkeren in het hele Citycentrum.
Met dit akkoord hopen we voor onze klanten nog gastvrijer te zijn en de drempel van de parkeerautomaat weg te nemen. Daarnaast gaan we ook de zichtbaarheid van het centrum aanpakken en extra voorzieningen voor elektrisch fietsen aanbrengen.
De invoering zal pas medio 2020 plaatsvinden omdat er nog een aantal aanpassingen gedaan moeten worden en afspraken moeten worden vastgelegd, omdat alle partijen hieraan meebetalen. 

De komende tijd zullen we ook verder gaan met het aantrekkelijker maken van het Citycentrum. “We hebben nog veel plannen om het Citycentrum toekomstbestendig te maken en te zorgen voor een nog bruisender centrum van Veldhoven. Hier gaan we de komende maanden ook mee aan de slag.” Zo vertelt een enthousiaste voorzitter Jean-Paul van den Tillaar na het behalen van dit mooie resultaat. “Het is goed om te zien dat we met alle partijen de schouders onder zetten, niet alleen de ondernemers, maar ook de pandeigenaren, gemeente, culturele sector en bewoners.” aldus Van den Tillaar.

Lees hier het artikel in het ED https://www.ed.nl/veldhoven/citycentrum-veldhoven-krijgt-eind-2020-gratis-parkeren-winkeliers-woensxl-zijn-jaloers~afe0becb/

This site uses cookies to enhance your browsing experience.