Volop activiteiten rondom de kerstperiode

Placed on Tuesday, December 10news

Om helemaal in de kerstsferen te komen zijn er tijdens de kerstperiode feestelijke activiteiten in Veldhoven. Het Citycentrum is elke zondag in december geopend. Bekijk hieronder het overzicht van de activiteiten:

-Zaterdag 14 december

Op zaterdag 14 december komt de parade van Koning Winter op bezoek. Je kijkt je ogen uit bij deze prachtige (kleine) winterse parade met o.a. acrobaten en sfeervol licht. De stoet zal gedurende de middag 4 x 30 minuten door het Citycentrum lopen.
Starttijden: 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur.
Ook het Kersthuis opent de deuren vandaag. 

-Zondag 15 december

Op zondag 15 december is het koopzondag in ’t City met bezoek van Mops en Totem, de Christmas Carol Singers en de Muzikale Kerst Karrewiets rijdt door het centrum.

-Zaterdag 21 december

Op zaterdag 21 december is er volop muziek in het Citycentrum met de twee dames en heer van het Dickens trio. Ze zorgen voor zang van de bovenste plank en brengen bezoekers meteen in kerstsfeer met prachtige kerstliedjes. Ze zijn helemaal gekleed in Dickens stijl. Daarnaast zorgen ook The Gospel Queens met hun geweldige stemmen voor een feestelijke sfeer met bekende nummers van internationale artiesten.

Zondag 22 december

Op zondag 22 december is het koopzondag in ’t City met bezoek van de muzikale kerstman en zijn kerstvrouw, de Christmas walking tables lopen rond met iets lekkers én de inpakcentrale staat voor je klaar.

-Maandag 23 december

Speciaal voor de last minute shoppers is er een extra koopavond, de winkels zijn open tot 21.00 uur

-Zondag 29 december
De laatste koopzondag van 2019, er zijn volop oliebollen verkrijgbaar in het Citycentrum.

Klik hier voor meer info over alle activiteiten. 

Op koopzondagen zijn de winkels open van 12.00 tot 17.00 en parkeren is GRATIS.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen! 

This site uses cookies to enhance your browsing experience.